Monster Hunter Rise PC çıkış tarihi, lansman zamanı ve en iyi ön sipariş fırsatları

Monster Hunter Rise PC çıkış tarihi, lansman zamanı ve en iyi ön sipariş fırsatları

Zaman geldi! Monster Hunter Rise PC çıkış tarihi bugün ve bu nedenle bilgisayardaki oyuncular sonunda popüler canavarlarla savaşma oyunu serisindeki bu son bölümü deneyebilecekler.



Monster Hunter Rise PC çıkış zamanı şimdi onaylandı, bu nedenle geri sayım bu aşamada oldukça fazla. Ayrıca etrafta dolaşan, size birkaç sterlin kazandırabilecek harika Monster Hunter Rise PC fırsatları da var ve tam PC gereksinimleri de tur yapıyor.



Bu nedenle, mümkün olan en kısa sürede PC'de Monster Hunter Rise'a atlamak istiyorsanız, bilmeniz gereken tüm önemli ayrıntıları okumaya devam edin!

Monster Hunter Rise PC çıkış tarihi ne zaman?

Monster Hunter Rise PC çıkış tarihine sadece birkaç saat var, çünkü oyun şu anda piyasaya sürülecek. 12 Ocak 2022 Çarşamba . Bu, Capcom'un bize daha önce verdiği '2022 başı' tahmininden herhangi bir gecikme olmadığı anlamına geliyor - yılın 12 gününün erken sayıldığını söyleyebiliriz!



Monster Hunter Rise PC çıkış zamanı ne zaman?

Monster Hunter Rise PC çıkış zamanı şimdi onaylandı. İngiltere açısından bakıldığında, Monster Hunter Rise PC çıkış saati 17:00 GMT olarak belirlendi. Diğer bölgelerde bu böyle bozulur:

  • ABD: 12 Ocak Çarşamba günü 12:00 EST veya 9:00 PST
  • Birleşik Krallık: 12 Ocak Çarşamba günü saat 17:00 GMT
  • Orta Avrupa: 12 Ocak Çarşamba günü 18:00 CEST
  • Rusya: 12 Ocak Çarşamba günü saat 20:00 MSK
  • Japonya: 13 Ocak Perşembe günü saat 02:00 JST
  • Avustralya: 13 Ocak Perşembe günü saat 4am ACT

Monster Hunter Rise PC'nin konusu nedir?

Pekala, canavarları avlamak buradaki eğlencenin büyük bir parçası ve Monster Hunter Rise, orijinal oyunun sahip olduğu şeyi alıyor ve harika şekillerde onun üzerine inşa ediyor.

İlk oyunda olması gerektiği kadar eğlenceli olmayan birçok unsur vardı, ancak Rise bunlardan kurtuluyor ve bunun yerine sıkıcı mekaniklerle tıkanmayan eğlenceli bir oyun oynamamızı sağlıyor. Bol miktarda yeni özel hareketler ve silahlarla, bu Monster Hunter'ın gerçekten zaman harcamaya değer bir oyun haline geldiği oyundur.



Hikayeye gelince, köyünüzü yeni bir tehditten korumakla görevli bir avcı olarak oynayacaksınız - ve yol boyunca karşılaşacağınız çok sayıda canavar olacak.

Monster Hunter Rise PC için ön sipariş verebilir miyim?

Yapabilirsin Monster Hunter Rise'ı PC'de CD Keys'te ön sipariş verin . Popüler PC oyun web sitesinde yapılan bir anlaşma, CD Keys'in şu anda PC'de Monster Hunter Rise'ı yalnızca 35,99 GBP fiyatla satacağı anlamına gelir; bu, RRP'deki 49,99 £'dan önemli bir düşüştür.

üzerinde Fanatik , ayrıca Monster Hunter Rise'ı satın aldığınızda, aralarından seçim yapabileceğiniz altı oyun seçeneğiyle ücretsiz bir oyun kazanabilirsiniz. Fanatical ayrıca RRP'de %17 indirim sunuyor - yani ödediğiniz fiyat 41,49 £ - ve ayrıca bir sonraki siparişinizde kullanmak için %5 kupon alacaksınız.

Monster Hunter Rise PC özellikleri nelerdir?

Monster Hunter Rise'ı PC'de çalıştırmak için gereksinimlerin neler olduğunu bilmek ister misiniz? İşte buradalar!

Monster Hunter Rise minimum PC gereksinimleri:

  • İşletim Sistemi: Windows 10 (64-bit)
  • İşlemci: Intel® Core™ i3-4130 veya Core™ i5-3470 veya AMD FX™-6100
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Grafikler: NVIDIA® GeForce® GT 1030 (DDR4) veya AMD Radeon™ RX 550
  • DirectX: Sürüm 12
  • Depolama: 23 GB kullanılabilir alan

Monster Hunter Rise önerilen bilgisayar gereksinimleri:

  • İşletim Sistemi: Windows 10 (64-bit)
  • İşlemci: Intel® Core™ i5-4460 veya AMD FX™-8300
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Grafikler: NVIDIA® GeForce® GTX 1060 (VRAM 3GB) veya AMD Radeon™ RX 570 (VRAM 4GB)
  • DirectX: Sürüm 12
  • Depolama: 23 GB kullanılabilir alan

Gelen kutunuza gönderilen en iyi TV'yi alın. Asla bir şeyi kaçırmayacaksın...

Son dakika haberlerinden ve yeni dizilerden ilk siz haberdar olmak için kaydolun!

. İstediğiniz zaman abonelikten çıkabilirsiniz.

PC'de Monster Hunter Rise için bir fragman var mı?

Hemen izlemeniz için Monster Hunter Rise PC fragmanı aşağıda! 12 Ocak'ta Monster Hunter Rise PC çıkış tarihine bir göz atın ve kendinizi hazırlayın.

Konsollarda çıkacak tüm oyunlar için video oyunu yayın planımızı ziyaret edin. Daha fazla Oyun ve Teknoloji haberleri için merkezlerimize uğrayın.